Nero AirBurn

Nero AirBurn 1.0.3

Met de Nero AirBurn App kopieert en archiveert u dierbare bestanden van uw Android®-smartphone of-tablet in een handomdraai naar disc.

Met de Nero AirBurn App kopieert en archiveert u dierbare bestanden van uw Android®-smartphone of-tablet in een handomdraai naar disc.

De app werkt in combinatie met Nero Burning ROM op uw pc of laptop in deze Nero-producten: Nero 2015 Platinum, Nero 2015 Classic of Nero Burning ROM 2015. U hoeft alleen maar, waar u ook bent, een compilatie te maken van de media of gegevens op uw Android®-smartphone of -tablet en die via Wi-Fi® naar uw pc met Nero Burning ROM te sturen! De compilatie wordt automatisch toegevoegd aan Nero Burning ROM op uw pc en wordt meteen op cd, dvd of Blu-ray Disc™ gebrand. Geen gedoe meer met kabeltjes, geen gezoek meer in het bestandssysteem van uw apparaat en niet meer wachten tot uw pc zover is. Nero AirBurn geeft direct een melding op uw apparaat wanneer het branden klaar is. Pak de disc en geef hem weg, leg 'm in de kast of speel hem meteen af met uw vrienden en familie. Functies - ‘Branden via de lucht’ - u hoeft uw Android®-tablet of smartphone niet met een kabeltje aan te sluiten. Het gebeurt allemaal magisch via het WiFi-netwerk. - Selecteer de media of gegevens op uw mobiele apparaat die u op disc wilt branden en dan doet Nero Burning ROM op uw pc automatisch de rest. - Voeg direct vanuit uw favoriete apps bestanden toe aan Nero AirBurn-compilaties. Nero AirBurn laat automatisch de toegevoegde items zien. - Nero AirBurn ondersteunt de compilatiefuncties en schijfindelingen van Nero Burning ROM (cd, dvd en Blu-ray-Disc™). - Wanneer u herschrijfbare discs gebruikt, kunt u met Nero AirBurn uw disc met één klik vanuit de app herformatteren. - Nero AirBurn geeft een melding op uw apparaat weer wanneer de disc is gebrand. Let op: uw pc en uw mobiele apparaat moeten met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Het verdient aanbeveling alleen particuliere en beveiligde draadloze netwerken te gebruiken.

Nero AirBurn

Download

Nero AirBurn 1.0.3